Kolla, hon bloggar!

2011-02-25
16:28:58

Träningsvärk i arslet. Och ingen vet varför.
Helt utan anledning kniper och bränner det sådär härligt i skinkorna. Som att jag spenderat hela gårdagen i ett trapphus. Det är GÖTT, men samtidigt alarmerande - vi har ju hiss. Vad har jag fått träningsvärk av egentligen? Vardagen?! I'm in big trouble. Det är dags för den här högen med flobb att börja träna regelbundet igen. OCH DÄRMED BASTA! (Och DÄRPÅ basta. Och duscha.)

Man kan utan att överdriva säga att det var ett tag sedan jag skrev sist. I maj, för att vara exakt. Det har hänt en hel del sedan dess som jag kommer få berätta om i en hel massa inlägg framöver. Den här högen med flobb tänker nämligen börja blogga regelbundet också. JUST DET.
Ovanstående mål kommer vara lätta att nå med hjälp av ett litet ställe jag brukar kalla [imaginär trumvirvel] ENGLAN[D! imaginära applåder] Det är ju fakteligen så att jag på måndag lämnar Sverige för något så exotiskt som Storbritannien. När man ska bli lärare i English är ett av de obligatoriska momenten att åka dit och plugga, kolla in skolor et cetera. Väl där kommer vi göra massor med saker (som jag kan blogga om), men samtidigt ha ganska mycket fritid (som jag kan träna på). Alltså kommer den här resan att lösa ALLA mina problem.
Sen är det ju lite jobbigt att vara ifrån Viktor i nästan en månad (26 DAGAR - ja ba: asså, palla, liksom), men jag försöker se det positivt. Det kommer nog vara awesome när jag väl kommer dit!
Sigvard och Sivert - celebrera era ack så moderiktiga namn ordentligt!
Fish and chips!