Kolla, hon bloggar!

2010-04-22
23:00:03

Vädret mördar mig.
Sitter mitt i ett totalt inspirationslöst uppsatsskrivande. Det har snöstormat mer eller mindre hela dagen. Dessutom har jag tenta i grammatik och annat krafs på måndag.
Allan och Glenn - lucky bastards. Ni har i alla fall namnsdag.
Men jag ska inte klaga! Jag har Vicky-vick-de-doo som peppar och som faktiskt lyckas med konsten att stå ut med mig. Han är en redig karl, han som sitter i mitt vardagsrum och spelar Super Mario.

2010-04-20
22:53:46

Nu kör vi!
På begäran ifrån ALLA mina två läsare ska jag nu faktiskt sätta denna fantastiska födelsedagspresent i bruk - på riktigt! Så nu blir det blogga, blogga, blogga för hela slanten. Just watch me!

Mitt födelsedags-barn-kalas var supertoppen! Jag är nöjd som få! Mina Uppsalabusar var där - alla såklart med fantastiska utstyrslar som påminde om barndomen - och drack bål och lekte lekar med mig. Jag fick presenter också! GREJT! Jag fick såpbubblor, gatukritor, tatueringar, picnicfilt, massagehandske och något man skulle kunna kalla en utmaning! Och som sagt, så fick jag ju denna blogg också.

På självaste födelsedagen fick jag frukost på sängen av en rödhårig värmlänning! Lunch var det goa gudmor som bjöd på. När jag kom hem från lunchen fick jag jättefina liljor, choklad och ett grymt linne av Madde. Senare blev jag återigen uppvaktad av den mystiska värmlänningen, då jag bjöds på grekisk middag som smakade fantastiskt! Lyckades lura med mig karln hem efteråt också. SCORE.

Ni gjorde det jättehärligt att fylla år! Tack så mjömlans mycket allihopa!

Senare samma vecka kom min lilla, lilla storasyster på besök också! Det var skönt att få se det nyllet igen! Hon skulle ha stannat längre, tycker jag! Men jag är ack, så glad över att jag fick träffa henne ändå!

3, 2, 1, NU är det dags att tänka på refrängen!

Dagens namnsdagsbarn: Amalia och Amelie. Party hard!

Bilden tillägnas en goding från Vädermanland



2010-04-10
18:37:47

ÅHÅHÅÅ en sådan födelsedagspresent!
Jag fick alltså just DEN HÄR bloggen i födelsedagspresent igår, så nu vet även jag om den! En mycket bra present (eftersom jag aldrig i hela mitt långa liv bloggat) från ännu bättre vänner. Så TACK Hära, Elin, Line och Tina! Jag ska slita den med hälsan! Fantastiskt urval av bilder i headern också - vilket kanonjobb!

Jag sitter nu hemma hos Hära och skriver mitt allra första inlägg NÅGONSIN! Hära känner sig såklart hedrad över att få bevittna detta närmast episka skeende. Det ligger något magiskt i luften. Som när ett barn föds.

Jag ska berätta mer om gårdagens kalas senare, men nu ska jag återgå till att dricka päronsaft ur sugrör med Hära.

Idag har Ingvar och Ingvor namnsdag. GRATTIS!


2010-04-08
19:09:08

Testinlägg
Jag heter Jessica
Jag vet inte att jag har den här bloggen